• Stolovi

  Stolovi (27)

  Radni sto je osnovni segment svakog radnog prostora. Mi ih izrađujemo u raznim dimenzijama, kao i po narudžbi, kako bi se maksimalno uklopili u Vaš radni ambijent. Naši stolovi su podeljeni na dve osnovne kategorije, ALFA UNIVER stolove sa drvenim nogama i ALFA METAL stolove sa metalnim nogama.
 • Ormari

  Ormari (25)

  Bilo da su arhivski ili garderobni, ormari su uvek neizostavni deo svake kancelarije. Mi ih izrađujemo u standardnim dimenzijama, ali svakako možemo da uradimo i po Vašim željama. Naš ormar povećava enterijersku praktičnost i maksimalnu iskorišćenost svakog prostora.
 • Kasete sa fiokama

  Kasete sa fiokama (4)

  Pokretne kasete su nazaobilazni deo svakog radnog seta. Naše kasete su dostupne u različitim bojama i dekorima koji odgovaraju Vašim stolovima, kao i u različitim veličinama koje se mogu izmeniti po zahtevu kupca. Trenutno u ponudi imamo 4 modela kaseta sa fiokama.
 • Nastavci i dodaci za nameštaj

  Nastavci i dodaci za nameštaj (15)

  Nastavci i dodaci stolova služe radi kako bi se povećala radna površina radnog stola ili popunila praznina. Nudimo više oblika i dimenzija koji se oslanjaju na jednu od ponuđenih samostalnih metalnih nogu koju imamo u ponudi. U ovu kategoriju smo takođe dodali i kožne podloge za radne stolove, takozvane mape koje prozvodimo od kože ili eko kože u više nijansi…
 • Noge stolova

  Noge stolova (18)

  Poštovani, ove noge nisu za samostalnu prodaju! Na katalogu se mogu videti primeri nogu koje dolaze u sklopu sa stolovima.