Opremanje i dizajn stambenih enterijera

Pretvaramo svaki prostor u vaš dom

30+ godina iskustva.
1.000.000+ opremljenih kvadrata.

4.6
Opširnije

Efikasne saradnje su naša najbolja preporuka.

Veliki izbor modela i materijala

Izrada enterijera po meri

Brza isporuka I montaža

Sistem „ključ u ruke”

Rešenja za svaki budžet

Dostava na celom Balkanu

Vi birate – mi realizujemo.

Planiranje

Razvijamo najbolje idejno rešenje u skladu sa vašim željama, potrebama i prioritetima, a u odnosu na veličinu i oblik prostorije, prirodno svetlo, i raspored nameštaja.  

Dizajn

Definišemo stil, materijale i boje za uređenje enterijera i izradu nameštaja po meri. Možete izabrati standardne ili premijum materijale, kao i omiljene boje iz palete od 50+ nijansi. Očekuje vas preko 5 miliona potencijalnih kombinacija.

Nameštaj

U sopstvenoj fabrici kreiramo nameštaj po meri vašeg prostora. Kao poseban benefit izvajamo brzu isporuku sa besplatnom montažom na celom Balkanu, u roku od maksimalno 45 dana.

Tehnika

Na vaš zahtev, vršimo opremanje enterijera tehnikom. Možete izabrati ugradne uređaje za veću iskorišćenost prostora, ili klasične uređeje standardnih dienzija. 

Rasveta

Nudimo vam mogućnost odabira rasvete za svaku prostoriju, uključujući opštu rasvetu, rasvetu za čitanje, za rad, i ambijentalno osvetljenje.

Dekoracija

Prostor možemo stilizovati atraktivnim detaljima po vašoj želji. Enterijeru možete dodati toplinu i eleganciju uz tepihe, pokrivače, zavese, biljke i druge dekoracije.

Do savršenog enterijera u 3 koraka.

Konsultacije

Dajte nam ideju, a mi ćemo vama rešenje. Zakažite sastanak pozivom ili posetite najbliži Temma Trade salon.

Projektovanje

Prema zadatim specifikacijama, kreiramo 2D/3D fotorealističan render sa svim detaljima.

Izvođenje radova

Od rendera do montaže gotovih proizvoda i uređenja enterijera, čitav projekat izvodimo samostalno.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kolika je cena usluge opremanja i dizajna enterijera?

Cena usluge opremanja i dizajna enterijera nije predefinisana, već se formira prema zahtevima vašeg prostora i vašim preferencijama po pitanju željenih materijala i stila. Okvirnu cenu saopšitćemo vam na konsultacijama. Za zakazivanje sastanka, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Koliki je rok isporuke Temma Trade proizvoda?

Tačan rok isporuke saopštićemo vam prilikom potvrde porudžbine, maksimalno do 30 – 45 dana.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz kupovinu dobijate fiskalni račun i garanciju do 12 godina. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju.

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Niste sigurni koji stil odgovara vašem enterijeru?

Zakažite besplatne konsultacije već danas i zajedno sa Temma Trade stručnjacima pronađite savršeno rešenje za vaš dom iz snova.