Kuhinje po meri

Savršen spoj estetike i funkcionalnosti u srcu vašeg doma

30+ godina iskustva. 80.000+ klijenata. 100% uspešnih projekata.

Predrag Ristić
Opširnije
Svima bih preporučio saradnju sa firmom Temma Trade, svaka pohvala za posvećenost poslu i požrtvovanost u realizaciji projekata. Na kraju dana su sve strane zadovoljne.
Stanić Aleksandar
Opširnije
Nameštaj rade baš po želji kupca. Veoma uslužni, sjajni za saradnju. Sve pohvale.
Predrag Obradović
Opširnije
Izvanredan servis i profesionalna usluga. Za svaku preporuku!
Stefan Mijailović
Opširnije
Fenomenalan nameštaj, odlična korisnicka podrška!
Prethodna
Sledeći

Efikasna saradnja po vašoj meri

Isporuka na celom Balkanu

Servis i van garancije

Garancija do 12 godina

Besplatna montaža

Rešenja za svaki budžet

Stručne konsultacije

Vaša kuhinja. Vaš izbor.

Uz fleksibilnost u dizajnu i rasporedu elemenata i široku ponudu materijala, boja i stilova, nudimo vam preko 5.000.000 potencijalnih kombinacija za vašu kuhinju iz snova.

Vrste materijala

Uz veliki izbor materijala, imamo savršeno rešenje za vaš stil i budžet. Kuhinje po meri izrađujemo od univera, medijapana i punog drveta. Možete birati frontove u 50+ boja i tekstura, sa unikatnim detaljima po vašoj želji.  

Kuhinjske radne ploče

Koristimo kompozitne i prirodne materijale lake za održavanje i otporne na hemijska sredstva za čišćenje, vlagu i fizička oštećenja. Sami možete izabrati boju i dezen.

Okovi za kuhinjske elemente

Koristimo najkvalitetnije komponente za maksimalnu sigurnost i lakoću upotrebe. Uz standardnu ponudu, na vaš zahtev koristimo i okove renomiranih svetskih proizvođača. 

Ručke za kuhinjske elemente

Ručke biramo po vašoj želji, u skladu sa dizajnom i dezenom elemenata. Takođe, nudimo vam i opciju izrade bez ručki, čime postižemo moderan, minimalistički efekat.

Tipovi kuhinja i raspored elemenata

U skladu sa zahtevima vašeg prostora, možemo izraditi linearne, paralelne, i kuhinje u obliku slova L, G i U. Raspored elemenata je fleksibilan i možete ga izabrati prema vašim individualnim potrebama. 

Pojedinačni kuhinjski elementi

Pored komplet kuhinja, izrađujemo i pojedinačne elemente prema vašim specifikacijama, vodeći računa da se iskoristi svaki milimetar prostora.

Napravite prvi korak ka svom domu iz snova. Ostalo je naša briga.

Upoznavanje

Kakvu kuhinju želite? Opišite ili nam pokažite slike. Podelite sa nama svoju viziju i ciljeve.

Rešenje i cena

Nakon definisanja okvirnih mera i materijala, predložićemo vam cenu i rok izrade i montaže.

Izlazak na teren

Naš tim dolazi na vašu dresu, precizira mere i sve detalje. Po vašem odobrenju, izrada može da počne.

Isporuka i montaža

Po završetku izrade, dogovaramo vreme isporuke i montaže, maksimalno do 30 – 45 dana.

Uspešni projekti po želji naših klijenata

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kolika je cena Temma Trade kuhinje po meri?

Cene Temma Trade kuhinja po meri nisu predefinisane, već se formiraju prema zahtevima vašeg projekta. Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun i garantni list na minimum 25 meseci. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju. 

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Još uvek niste sigurni kakvu kuhinju želite?

Zakažite već danas besplatne konsultacije i zajedno sa našim projektantima osmislite rešenje da vaša kuhinja iz snova postane stvarnost.