• Radne stolice

  Radne stolice (74)

  U našoj ponudi radnih stolica možete pronaći širok dijapazon modela razilčitog dizajna i karakteristika koje mogu da zadovolje sve potrebe bilo kojeg radnog ili kancelarijskog okruženja. Naše radne stolice odlikuju kvalitetni delovi i materijali i visoka pouzdanost i izdržljivost.
 • Konferencijske stolice

  Konferencijske stolice (34)

  U našoj ponudi konferencijskih stolica možete pronaći širok dijapazon modela razilčitog dizajna i karakteristika koje mogu da zadovolje sve potrebe prijemnih ili konferencijskih sala svih veličina. Naše konferencijske stolice odlikuju kvalitetni elementi i materijali i visoka pouzdanost i izdržljivost.
 • Laboratorijske stolice

  Laboratorijske stolice (10)

  Laboratorijske stolice su stolice sa specijalizovanom namenom, pravljene od materijala pogodnih za lako održavanje i prilagođene radu u skučenijim uslovima, kao i za lekarske ordinacije, gde neometan pristup pacijentima sa svih strana predstavlja jednu od ključnih potreba.
 • Holske stolice

  Holske stolice (10)

  Holske stolice iz naše ponude robustno su i kvalitetno rešenje za vaše hodnike, prijemne sale i čekaonice. Čeka Vas velik izbor materijala i veličina.
 • Barske stolice

  Barske stolice (4)

  Naša ponuda barskih stolica odlikuje se funkcionalnim dizajnom, kvalitetnom izradom i lakoćom održavanja, čineći naše barske stolice odličnim izborom za Vaše barove, visoke klub stolove i druge namene gde je poželjno visoko sedenje.
 • Restoranske stolice

  Restoranske stolice (7)

  U ponudi imamo razne modele restoranskih stolica koje se mogu prilagoditi svakoj nameni, bilo da je u pitanju vaš restoran ili drugi ugostiteljski objekat, ili opremate ličnu kuhinju ili trpezariju.