Opremanje i dizajn poslovnih enterijera

Da vaš prostor bude ogledalo vašeg poslovanja

30+ godina iskustva. 80.000+ zadovoljnih kupaca i klijenata.

30+
godina iskustva.
80.000+
saradnji.
1.000.000+
opremljenih kvadrata.

Sve za savršen poslovni Enterijer na jednom mestu

Nameštaj

Vi birate, a mi izrađujemo po meri i dostavljamo za maksimalno 45 dana. Uz to, možete izabrati i gotova rešenja, direktno iz veleprodaje. Očekuje vas bogat izbor modela i materijala, za svaki budžet i stil.

Rasveta

U sklopu usluge, nudimo vam moderna i praktična rešenja za osvetljenje enterijera, uključujući opštu, radnu, i ambijentalnu LED rasvetu. 

Tehnika

Na vaš zahtev, vršimo opremanje enterijera tehnikom. Možete izabrati ugradne uređaje za veću iskorišćenost prostora, ili klasične uređaje standardnih dimenzija.

Dekoracija

Prostor možemo stilizovati atraktivnim detaljima u skladu sa vašim brendom i poslovanjem. Udobnost i estetiku enterijera možete poboljšati uz zidne panele, tepihe, otirače, biljke, i umetničke deko-elemente. 

Najkraći put do profesionalnog enterijera po vašoj meri

Konsultacije

→ Dogovor pozivom ili uživo
→ Idejno rešenje
→ Okvirna cena i rok

Izlazak na teren

→ Izlazak na teren
→ Preciziranje mera i detalja
→ 2D/3D prezentacija

Izrada nameštaja

→ Isporuka na adresu
→ Besplatna montaža
→ Uređenje enterijera

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kolika je cena usluge opremanja i dizajna enterijera?

Cena usluge opremanja i dizajna enterijera nije predefinisana, već se formira prema specifikacijama vašeg prostora i vašim preferencijama po pitanju materijala i stila. Okvirnu cenu definišemo na konsultacijama. Za zakazivanje sastanka, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Koliki je rok isporuke Temma Trade proizvoda?

Očekivani rok isporuke gotovih proizvoda iz naše ponude je od 3 do 7 radnih dana. Takođe, robu isporučujemo ,,danas za sutra”, ukoliko za to postoje uslovi. 
U slučaju izrade proizvoda po meri, tačan rok isporuke saznaćete prilikom potvrde porudžbine, maksimalno do 30 – 45 dana.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun i garantni list na minimum 25 meseci. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju. 

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Niste sigurni koji stil uređenja odgovara vašem poslovanju?

Zakažite konsultacije već danas i za manje od sat vremena pronađite najefikasnije rešenje uz podršku Temma Trade stručnjaka.