Nameštaj po meri za vaš poslovni prostor

Moderno, praktično i po vašoj želji

30+ godina iskustva.
80.000+ klijenata.
80+ lojalnih partnera.

Efikasne saradnje.
Obostrano zadovoljstvo.

Brza i kvalitetna izrada

Dostava na celom Balkanu

Garancija do 12 godina

Isporuka sa montažom

Servis i van garancije

Stručne konsultacije

Vaša vizija – naša misija.

Uz široku ponudu materijala, boja i stilova, nudimo vam mogućnost izbora i kombinovanja, sa preko 5.000.000 potencijalnih kombinacija za savršen poslovni prostor.

Vrste materijala

Koristimo kompozitne i prirodne materijale visokog kvaliteta i izdržljivosti. Nudimo vam standard i premijum rešenja koja mogu ispuniti sve stilske i funkcionalne zahteve vašeg prostora.

Boje

Uz veliki izbor materijala, u ponudi imamo i paletu od 50+ kataloških boja. Dodatno, nudimo vam i mogućnost modifikacije standardnih nijansi u skladu sa vašim ličnim brendom.

Stilovi

Od modernih i popularnih do rustičnih i unikatnih, svaki stil u dizajnu nameštaja možemo rekreirati, prilagoditi ili iskombinovati prema vašoj viziji i preferencijama.

Raspored elemenata

Izrađujemo nameštaj koji se lako konfiguriše u skladu sa promenljivim radnim zahtevima i dinamikom vašeg poslovanja.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Komadni nameštaj po meri

Stolovi

Ergonomski i stilski prilagođen dizajn koji dodatno povećava efikasnost, udobnost i estetiku vašeg poslovnog enterijera.

Ormari

Funkcionalni ormari za efikasniju organizaciju i praktičnije korišćenje prostora za odlaganje i skladištenje.

Komode

Komode različitih veličina i oblika, s podesivom unutrašnjosti za skladištenje i organizaciju prostora.

Fiokari

Multifunkcionalni fiokari sa prilagodljivim pregradama za sortiranje i organizaciju svega, od važnih dokumenata do kancelarijskog materijala.

Izložbeni nameštaj +

Vitrine, police, biblioteke, recepcijski i info desk pultovi koji se prilagođavaju specifičnim potrebama vašeg poslovnog prostora i estetici vašeg brenda.

Zidni paneli

Dekorativne zidne obloge koje naglašavaju vaš stil i ukus, i doprinose atmosferi i karakteru vašeg poslovnog prostora.  

Vaša ideja. Naša realizacija. Kompletno rešenje.

Konsultacije

→ Dogovor pozivom ili uživo
→ Idejno rešenje
→ Okvirna cena

Izlazak na teren

→ Utvrđivanje mera
→ Gotov projekat i dizajn

Izrada nameštaja

→ Sopstvena proizvodnja
→ Maksimalno do 45 dana

Isporuka i montaža

→ Brz i pouzdan transport
→ Besplatna ugradnja

USPEŠNI PROJEKTI PO ŽELJI NAŠIH KLIJENATA

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kako napraviti ponudu za nameštaj po meri?

Kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaš enterijer, na prvim konsultacijama definišemo dimenzije, materijal i stil koji odgovara potrebama vašeg poslovanja. Naš tim izlazi na teren, uzima mere i sa vama utvrđuje detalje. Ukoliko već imate gotov projekat, realizaciji prisupamo odmah.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Koliki je rok isporuke Temma Trade proizvoda?

Očekivani rok isporuke gotovih proizvoda iz naše ponude je od 3 do 7 radnih dana. Takođe, robu isporučujemo ,,danas za sutra”, ukoliko za to postoje uslovi. 
U slučaju izrade proizvoda po meri, tačan rok isporuke saznaćete prilikom potvrde porudžbine, maksimalno do 30 – 45 dana.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun i garantni list na minimum 25 meseci. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju. 

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Želite da vaš poslovni prostor bude ogledalo vašeg biznisa?

Izaberite nameštaj po meri i osnažite svoj profesionalni identitet prostorom koji odiše kvalitetom, stavom i karakterom.