Gotovi proizvodi

Odmah dostupni komadi nameštaja za modernu i udobnu kancelariju

Kancelarijski nameštaj po meri

Izrada ekskluzivno za vas i po meri vašeg biznisa

Dizajn i opremanje poslovnog prostora

Izrada ekskluzivno za vas i po meri vašeg biznisa

Naši klijenti.
Naši partneri.
Naša najbolja referenca.

30+ godina iskustva.
80.000+ efikasnih saradnji.

Brzi rokovi izrade i isporuke

Transport i montaža

Sistem “ključ u ruke”

Konsalting

Garancija 2-12 godina

Rešenja za svaki budžet

Naši klijenti.
Naši partneri.
Naša najbolja referenca.

Prilagodite svoj poslovni prostor zahtevima vašeg biznisa i dajte mu svoj lični pečat. Temma Trade poseduje moćne proizvodne pogone i ozbiljan stručni tim koji svaku ideju za komadni ili komplet nameštaj može realizovati u skladu sa vašim potrebama, brendom i načinom poslovanja.

Arhitektonsko projektovanje

3D prezentacije projekta

Dizajn
enterijera

Kompletno opremanje

Projektovanje i opremanje poslovnih enterijera sa stilom i karakterom

Odabetite najkraći put do savršenog poslovnog prostora. Temma Trade arhitekte i dizajneri već 30 godina opremaju biznis enterijere širom Srbije ali i na čitavom Balkanu. Kao posebnu pogodnost za naše klijente izdvajamo “sistem ključ u ruke”, koji predstavlja najbolju soluciju ukoliko nemate vremena da sami prolazite kroz sve faze planiranja i uređenja enterijera.

Uspešni
projekti

Uspešni
projekti

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kako napraviti ponudu za nameštaj po meri?

Kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaš enterijer, na prvim konsultacijama definišemo dimenzije, materijal i stil koji odgovara potrebama vašeg poslovanja. Naš tim izlazi na teren, uzima mere i sa vama utvrđuje detalje. Ukoliko već imate gotov projekat, realizaciji prisupamo odmah.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Koliki je rok isporuke Temma Trade proizvoda?

Očekivani rok isporuke gotovih proizvoda iz naše ponude je od 3 do 7 radnih dana. Takođe, robu isporučujemo ,,danas za sutra”, ukoliko za to postoje uslovi. 
U slučaju izrade proizvoda po meri, tačan rok isporuke saznaćete prilikom potvrde porudžbine, maksimalno do 30 – 45 dana.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun i garantni list na minimum 25 meseci. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju. 

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Imate projekat za Temma Trade?

Bilo da imate sopstvenu zamisao ili vam je potrebna pomoć i sugestija našeg stručnog tima, posedujemo kapacitete da svaku ideju pretvorimo u gotov proizvod. Potrebna je samo vaša odluka, ostalo je naša briga.