Nameštaj po meri

Izrada nameštaja za vaš dom – precizno, namenski i po vašoj želji

Opremanje i dizajn enterijera

Planiranje i uređenje vašeg doma iz snova

30+ godina iskustva. 80.000+ zadovoljnih kupaca i klijenata.

Predrag Ristić
Opširnije
Svima bih preporučio saradnju sa firmom Temma Trade, svaka pohvala za posvećenost poslu i požrtvovanost u realizaciji projekata. Na kraju dana su sve strane zadovoljne.
Stanić Aleksandar
Opširnije
Nameštaj rade baš po želji kupca. Veoma uslužni, sjajni za saradnju. Sve pohvale.
Predrag Obradović
Opširnije
Izvanredan servis i profesionalna usluga. Za svaku preporuku!
Stefan Mijailović
Opširnije
Fenomenalan nameštaj, odlična korisnicka podrška!
Prethodna
Sledeći

Pouzdana saradnja. Profesionalna usluga. Partnerski pristup.

Brza isporuka

Dostava na celom Balkanu

Garancija do 12 godina

Besplatna montaža

Rešenja za svaki budžet

Stručne konsultacije

Izrada nameštaja po meri, prema vašoj želji i ideji

Bilo da već imate ideju ili vam je potreban savet Temma Trade stručnog tima, posedujemo kapacitete da vašu zamisao pretvorimo u gotov proizvod. Izradićemo komadni ili komplet nameštaj koji savršeno odgovara potrebama vašeg doma, za maksimalnu funkcionalnost do poslednjeg milimetra.

Arhitektonsko projektovanje

3D prezentacije projekta

Dizajn
enterijera

Kompletno opremanje

Projektovanje i opremanje poslovnih enterijera sa stilom i karakterom

Odabetite najkraći put do savršenog poslovnog prostora. Temma Trade arhitekte i dizajneri već 30 godina opremaju biznis enterijere širom Srbije ali i na čitavom Balkanu. Kao posebnu pogodnost za naše klijente izdvajamo “sistem ključ u ruke”, koji predstavlja najbolju soluciju ukoliko nemate vremena da sami prolazite kroz sve faze planiranja i uređenja enterijera.

Projekti na koje smo ponosni

Projekti na koje smo ponosni

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Kolika je cena izrade nameštaja?

Cena izrade nameštaja po meri nije predefinisana, već se formira prema zahtevima vašeg projekta. Za sve informacije, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili telefona.

Koji su dostupni načini plaćanja?

Plaćanje preko računa na osnovu izdate profakture uplatnicom u banci, pošti ili putem E-banking aplikacije. Nakon dostavljenog dokaza o uplati, izdaje se račun i roba.

Dobra praksa naše kompanije je i gotovinsko plaćanje za proizvode iz veleprodaje. U tom slučaju, plaćanje se vrši na osnovu izdatog računa isključivo gotovim novcem u dinarima

Oba načina plaćanja dostupna su i za pravna i za fizička lica.

Kako napraviti ponudu za nameštaj po meri?

Kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaš enterijer, na prvim konsultacijama definišemo dimenzije, materijal i stil koji odgovara potrebama vašeg poslovanja. Naš tim izlazi na teren, uzima mere i sa vama utvrđuje detalje. Ukoliko već imate gotov projekat, realizaciji prisupamo odmah.

Koliki je rok isporuke Temma Trade proizvoda?

Očekivani rok isporuke gotovih proizvoda iz naše ponude je od 3 do 7 radnih dana. Takođe, robu isporučujemo ,,danas za sutra”, ukoliko za to postoje uslovi. 
U slučaju izrade proizvoda po meri, tačan rok isporuke saznaćete prilikom potvrde porudžbine, maksimalno do 30 – 45 dana.

Kako se vrši isporuka Temma Trade proizvoda?

Isporuku proizvoda na adresu kupca vršimo sopstvenim Temma Trade vozilima na relaciji  Petrovaradin – Novi Sad – Beograd i okolina. Za sve ostale adrese na teritoriji Republike Srbije, isporuka se vrši kurirskom službom.

U slučaju izrade enterijera po meri ili kompletnog opremanja objekata, isporuka Temma Trade vozilima moguća je na teritoriji cele Republike Srbije i Balkana.

Kolika je garancija na Temma Trade proizvode?

Uz svaku kupovinu dobijate fiskalni račun i garantni list na minimum 25 meseci. U slučaju oštećenja proizvoda u garanciji, imate pravo na reklamaciju. 

Dostavite nam fotografiju oštećenja i fiskalnog računa na magacin@temmatrade.com, a mi ćemo realizovati vaš zahtev u najkraćem roku.

Da li je servisiranje proizvoda moguće i nakon isteka garantnog roka?

Da. Vršimo servisiranje, održavanje i popravku svih Temma Trade proizvoda čak i nakon isteka garancije, ali se nakon garantnog roka te usluge naplaćuju.

Spremni da kreirate savršen dom uz Temma Trade?

U dogovoru sa Temma Trade arhitektama i dizajnerima možete kreirati nameštaj po meri ili opremiti čitav enterijer u skladu sa vašim individualnim zahtevima i specifikacijama vašeg prostora.